Kräftor o räkor vi gillart

Lördagens kväll spenderades uppe vid stallet då, först lite hoppning med "Nysäter Mästerskapet" o så.  Sen blev det massa gott ätande om vem säger nej till god mat? Inte jag i vilket fall. Mat mat mat mat, jag gillart!

Söndag stallet och red ut på pigg ponnyn, så mysig! Massa kärlek på henne. Senare match mot väse och blev hemma vinst med 6-0 massa gilla på det! :)

Och sen var det åter Måndag skola o läxor, shit helgen går för fort! Massa för fort! Om jag skulle bestämma skulle det vara mer ledigt.  Jag säger bara en sak,
Power to the people! 

Nu blir det ladda till match ska med a-laget o spela mot Qubik. tänkte även bjuda på någon bild som Mikis tog i lördas :)


Finaste ponnyn :)

Mini ponny längst till höger :)

Nu e dom här!

Här kmr iaf filmerna från Åmål 22/6

LB http://www.youtube.com/watch?v=ZWb5TfRwVKc
Hoppade muren tbx också ist för att hoppa oxern typ brevid men fick hoppa klart sista två hindrena iaf och om jag inte ridit fel hade jag antagligen blibit placerad men är super nöjd över ponnyn iaf :)

LA http://www.youtube.com/watch?v=LdQovQbNWzU
Något slöare och lyssnade inte på skänkel osv. 8 fel två pet men antar att jag får vara nöjd med debuten iaf :) & i förtsättningen ska jag nog bara hoppa en klass känner att det funkar bättre.

Komentera här eller där så e ni snälla :)Hade bra!

Positivt tänkande

Ja, skolan kört igång nu då fullrulle hela dan. Så bloggen kommer lite i kläm men så får det vara nu, känner att jag har annat att prioritera framför datorn o bloggen. Känner att skolan, fotbollen o ponnyn e viktigare för mig.  Men får väll blogga så ofta jag hinner och känner att det kanske finns mer att berätta, så det blir färre men längre inlägg, i mina öran låter det iaf plus minus noll om ni fattade. Orkar inte förklara i vilket fall.

Kör väl lite så här dgara jag missat nu då.

Tisdag en helt okej dag i skolan, riktiga första dan men väldigt lung men läxa det ska man ha ingen tid åt spillo här inte. Blev upp till stallet en sväng ock red ut med Lovisa ner till sjön. Vidare till fotbollsträning helt ok.

onsdag: Skola först då självklart. Sen vidare upp till stallet och hoppträning för Sofie. Ponnyn var iaf pigg i kladdet något dragig men helt oke ändå :) Hon e bäst i vilket fall, och ibland hoppar hon ju kanon men det e ju jag där uppe på som förstör då ist men det kommer väl antar jag, har blivit mycket bättre i vilket fall :)

Torsdag: Stallet o rida ut, haha red själv o i backarna där hon typ älskar att galoppera stog på stället o hållde på o så om jag släppte bara pytte på tyglarna så poff iväg, ibland måste man få ha lite ponny bus och hon lyssnar ju direkt om jag vill ha ner henne i lungnare o då e det lungt. Vidare till fotbollsträningen stressa som en tok men var inte sist dit iaf. träningen gick helt okej så nu blire att tagga till match på söndag

Rävåsens IK - Väse
dam div 5 kilsta ip

Hadé
/ Tröppen