heeeey hopp jenny har ingen snopp.

Så sant som det är sagt. Inte för att jag kollat efter meeeeeeen ändå!

Nu är det Klara som skriver. I'm a gästblogger today.

Som Jenny redan skrivit har vi det riktigt trevligt, det är synd att vi ses så sällan. Teleparti vore uppfinnas snart eller vad?!
Såg ett simpsons avsnitt och där hade dom teleparti saker. feettcoolt som jenny säger att jag skulle sagt. hihi :)

Under dessa tre fantastiska dagar så har vi åkt runt på pärlan, (min moppe), varit och fikat, shoppat, träffat mina trevliga kompisar så jenny har fått lära känna dom, spelat minigolf, vinst åt karlskoga... Och så vidare.

Till kvällen blir det kanske partii, beror på humör. Annars myser vi kanske och träffar lite folk. Hyr film? Bio? Beror på humör alltså :))))

peace out karlskoga.

zez. / www.klarara.blogg.se

Minigolf, glass o lite regn

Ja, minigolf igår då, ja alltid lika kul med Klarisen (: Sen drog hemmåt i regnet o vi kom enda hem grattis!
Sov i stugan och vände på dygnet, mys o så. Imorrn blire hem färd mot kära kga, borta bra men hemma bäst eller vad heter det? , nej men har vart Fett kul som klara skulle ha sagt. o kvällen fortsätter lika kul får vi hoppas!

Just ja, klara snäll har börjat hjälpt mig att fixa till bloggen så får väl klura på det lite mer när jag kommer hem hur jag ska fixa till det, så får ni väl komma med idéer, ja det tackar vi för.  o bild på tröja ska ni få  så fort jag kommer hem jag lovar, för jag vet att ni e intresserade! Not..

Puss o hadeeee

Hoos klariiiiiis!

Cha cha, på falunska. höhöh.
Men i alla fall trevligaa dagar hos klara nu då, och jag förstår om ni saknar mig, men stå ut jag kommer hem på lördag!
O ja i dag hare vart stan blev två linnen 199:- JC och en tröja grå med Svarta ränder från gina 149:- Så lite nytt iaf! :)

Ikväll blire ialla fall minigolf o det gillar vi, alltid lika mys! O som sagt falun o klara e ju också grymt mys!
Synd bara att jag missar Putte, men vi får väl ta igen det nästa år! Hänger ni på? Bild på tröjan kan jag bjuda på någon annan gång så lungn bara lung!

ha´de!