De där med dikt

ja det var nog inte min grej
men jag gjorde ett gott försök.
inte sant?

Måndagen avklarad skönaste dagen på hela veckan om man bortser från helgen då förstås. Inte att det är måndag, men schemat är helt okej. På gång och ska iväg och provträna i Letälv en gång till och så blir det provträning på Walthers också.

Just nu känns det som om allt alla pratar om är just valet.
Men hur mycket ska man veta när ma är 15 egentligen eller i mitt fall 14 år 11 månader och 28 dagar. Det är viktigt att vara på pricken, rätt ska vara rätt. Men de som säger att jag är 95a har F E L bara inse att jag har R Ä T T.  Inte för att det är något fel att vara 95a men i vilket fall är inte jag det, jag hoppas att du skrev ner det.

Förövrigt så har ju ponnyn vila i ca. 2 veckor nu då så lugnt på den fronten. Så då ska väl skolabetet och fotbollen bli mer framtaget nu. Ha, vi får väl se hur det blir med det där skolarbetet. Inte helt lätt. 

M U S I C

.

Det kanske inte är så alvarligt som man tror
men jag tar det alvarligt.
det är ett val för livet,
ett val som måste göras
ett val för mig
och inte för dig.

Lära sig att lyssna
lyssna på sig själv
och inte på den andre
att vilja för mycket
mer en man klara av
-det är lätt.
att alltid vilja prestera
mer en man klarar av.
I vilket fall sån är jag.

man sätter sin ribba
oftast väldigt hög
så gör många o de görs
även ifall man inte vill

men den är där.
vad jag en gör

Framtiden har kommit i fatt mig.

L Ö R D A G, just precis

dagen har gått typ väldigt fort

Började på kronhallen av alla ställen, eller först kan jag ju berätta att det har regnat idag också. Typ är det en veckas regn nu? . A jag tror minnsan det det slutar tamefan nästan aldrig. men vi bor ju i Sverige, inte sant?
Typ sjuukt trött på den tråkiga himmlen som aldrig kan tränga fram lite ljus. Har väl aldrig skadat eller? Fast det var egnetligen ingen fråga, det var mer ett konstanterande. och jag orkar inte kolla stavningen så lev med det.

Kronhallen var vi ja, när jag kom på med mitt regn snack. Sålde bingolotter i två timmar. Det ända som var gott där var martinez lussebullar. så dom tackar vi för! Och man träffar folk vilket kan var ett plus i kanten för den osociale. fast då gäller du ju inte mig mer han på ullared som jobbar på lagret.
I vilket fall när Michaan var inne och köpte lussebullar fick jag ett sånt där tänkande grej. Denna gång handlade om hur många gånger kronhallens dörrar har öppnats och stängts egentligen. haha det lär jag aldrig får reda på.

Vidare till stallet och ponnyn fick en sväng ut. Jobbade lite markarbete barbacka igår så blire ut imorgon igen sen så ska jag försöka ställla av henne två veckor så det är planen just nu :)

Bio besök hann vi med också och det är ju bara att älska twighlight hihi.Kör på en robbie Williams.
jo visst-