L Ö R D A G, just precis

dagen har gått typ väldigt fort

Började på kronhallen av alla ställen, eller först kan jag ju berätta att det har regnat idag också. Typ är det en veckas regn nu? . A jag tror minnsan det det slutar tamefan nästan aldrig. men vi bor ju i Sverige, inte sant?
Typ sjuukt trött på den tråkiga himmlen som aldrig kan tränga fram lite ljus. Har väl aldrig skadat eller? Fast det var egnetligen ingen fråga, det var mer ett konstanterande. och jag orkar inte kolla stavningen så lev med det.

Kronhallen var vi ja, när jag kom på med mitt regn snack. Sålde bingolotter i två timmar. Det ända som var gott där var martinez lussebullar. så dom tackar vi för! Och man träffar folk vilket kan var ett plus i kanten för den osociale. fast då gäller du ju inte mig mer han på ullared som jobbar på lagret.
I vilket fall när Michaan var inne och köpte lussebullar fick jag ett sånt där tänkande grej. Denna gång handlade om hur många gånger kronhallens dörrar har öppnats och stängts egentligen. haha det lär jag aldrig får reda på.

Vidare till stallet och ponnyn fick en sväng ut. Jobbade lite markarbete barbacka igår så blire ut imorgon igen sen så ska jag försöka ställla av henne två veckor så det är planen just nu :)

Bio besök hann vi med också och det är ju bara att älska twighlight hihi.Kör på en robbie Williams.
jo visst-