mixer

hahah, min skärpning hjälpte inte..

Helgen som varit, lite upp o ner. Men träffade Micke i lördas och det var ju trevligt :). Stack och keka Pizza med Soffan träffade även Sune och Emma senare på kvällen. Så en helt okej kväll med en mindre bra dag, så nu blire träning med ponnyn! ohfan.

Söndag spelade sista matchen för sesongen och den kunde ju inte sluta så mycket bättre vinst med 5-0 och minsta sagt gött! Nu blire antagligen en 3a plac i serein beroende på hur Bråten spelar mot Väse.


Bild från DM-09
Bästa!Helt okej helg

Oj jag upptäckte att jag inte skrivt på 6 dagar nästan 7 skärpning Jenny!

Helgen har i vilket fall varit helt okej ganska lugn fredag blev dt med Soffan Idol o massa chips, vad annars?
Lördag match med a-laget och senare kräftskiva och det var väl helt okej gott med mat i vilket fall haha :)

Söndag iväg på tävling i Wittvång sista omg i laget div 2 :)
Starade en lb innan laget också blev en 0+4 och känslan var väl sådär, hade gärna haft lite mer "häst i handen" och mer bjudning, men att hon e hög brunstig o lite almänt sur gör nog inte saken bättre. En 4a plac blev det iaf och helle tog 3a plac med en dubbel nolla.

I laget blev det nolla för mig och Emilia och 4a fel vardera för Madde o Emma men eftersom att ett utav resultaten får räknas bort i lag tävlan så slutade vi på 4a fel total och tog hem segern i tredje omgången! :) Totalt blev vi 2a i laget så två prisutdelningar blev det. Känslan i den här klassen ngt mer bjudning men fortfarande skulle vilja ha mer häst i handen men annars riktigt nöjd över henne :)

Grattis till Emma som tog hem 1a placeringen i lc för b-ponnysar! :D

Bild och ev. filmer kmr :)

Munkar ii jag älskart!

Jag lever o jag skriver så allt e väl frid o fröjd!

Matcher hela helgen känns inte som jag gjort så mycket annat, upp, ner hit o dit jag e överallt o ingenstan....

Fredagen var chill o ganska lugn men lördag upp vid 8 till stallet hem och vidare till samling o match i Kronoparken vinst med 3-2 ch det gillar vi starkt! Flick laget i hertzöga o spelade vinst där med 4-0 mums på lördag! Kvällen blev det att träffa Anna & Emma o lite annat folk med för den delen trevligt vare :) Men jag måste lära mig en sak, att inte tjuta så fort jag skrattar shit vilket dilemma jag har!

Söndag Dm FINAL o där blev dt förlust men vafasen 1a halvlek  rullade skit bra boll så ja vi var faktiskt värda vinsten lika mycket som dom, det är våra mål som saknas helt enkelt. Men 2a i värmland e ju inte illa pinkat!

Nej dumburken kallar

chacha*