When dreams come true

äh sånt händer bara i sagor, o juste i drömmar också.
Lev i nuet, lev idag så löser sig resten.

Träningspasset på gymmet satt fint, riktigt fint. Var med på uppvärmningen på fotbollspasset, sen fick det räcka för mig. De höll sig hyffsat iaf och snart är det imorgon, vilket betyder läkaren vilket gör mig något nervös. Hoppas han kan trolla eller något, skulle sitta fint.

Tror på tal om annat att jag har hittat min favorit låt för stunden, den får igång tankarna. Underbar låt som dock snart kommer att vara sönder spelad.

"Viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora"

tack o hej! 

tomhet

Det ända som skulle kunna få mig att känna mig hel just nu nu är du.

Trodde inte att man kunde sakna såhär,
men nu vet jag,
det kan man.
3 månader ♥

Datakunskap

Jag vill ha imorgon. Vill veta vad läkaren har att säga, jag vill att det ska va bra nu,nu,nu,nu. Så sjukt trött, sämsta fotbollsåret på många sätt. Men det är bara att bita i det sura äpplet, bara att gilla läget.

Kör i vilket fall ett gympass på areo ikväll, får se om jag kan vara med lite på fotbollsträningen också. Det märks. Känns att jag inte har kunnat träna ordentligt, känns som att byxorna börjar sitta lite tagtare. Eller så beror det helt enkelt att det har varit sommar och man har lyxat lite för mycket. Jag längtar efter vinter, hårdare träning på gymmet, snowboard, tjocka vantar, jackor och mössor. Underbart.