:)

NU DRAR VI OCH SHOPPAR!
HEJDÅ!

F Y F A N

sjukt förbannad på det här vädret nu.
& för den som orkar läsa hela det här
inlägget säger jag, grattis, skål o Välkommen.
Det har bara börjat.

Hade tänkt att plugga men som vanligt blir det inte så mycket som man tänkt sig, konstigt. Fixade i vilket fall klart ett mattetal så ett mattetal närmare klar typ? Annars har det bara kännts som att dagen bara runnit ur handen på en. Inte ett skit har jag fått gjort rent ut sagt. Dåligt gjort. Väldigt dåligt.

Drog i vilket fall upp till stallet vid två ungefär hopptränade ponnyn och fan vad jag kommer att sakna henne! Älsklings ponnyn! Fick ett sjukt skönt sista språng vilket gjorde hela min träning kan man säga. Det gör mer en vad man tror, att få ett sista bra språng alltså. U N D E R B A R T.

Vidare hem, käka och tog cykeln till kilsta i snön. Ännu ett pass på areo avklarat. Endast två pass kvar med mjölksyran. Men ändå på något sätt, jag gillar träningen. Jag gillar när det är jobbigt i benen och det känns som att man inte orkar något mer, men ändå orka den där lilla biten som är kvar. Att ta klivet till nästa nivå. Sen skakar benen sönder. haha! Helt stört skönt eftråt, oslagbar känsla skulle jag nog kunna dra till med faktiskt. När jag tänker så här blir det mycket roligare också och om jag ska vara ärlig så längtar jag nu till nästa träning. Efter träningen tog jag mig ett till pass, vilket var att försöka ta sig hem i ännu mera snö. Hur mycket mer som helst. Jag och min cykel fick helt enkelt gå hemmåt. Men i vilket fall match på söndag också Bern Arena på konstgräs, gött! 

Förövrigt
så blir det antagligen inte någon uppdatering fören söndag kväll skulle jag tro. Eftersom vi kommer hem lördag natt och sen samling vid kvart i 9 på söndag för match. Efter matchen blir det ju antagligen stallet och sen vidare på andra håll får jag hoppas.Hade!
J

-

det blir inget bakat bröd. Jag ångra mig.