last day

min engelska är ju som rinnande vatten.

Taggar för sista dagen av putte, Melissa Horn, Petter & Hives mfl står på tur. Eftersoma attt NERD blev inställt, så kan det gå, men lika glad är jag ändå! För kvällen väntar grillning förövrigt, men blir ju säkert en pizza eller något i den stilen i vilket fall. Äta bör man annars dör man.

Väntar på att Viktor ska vakna, tänder grillen om någon timma och bara myser och har det trevligt, sen kör vi!!

hörs!

Typ

Varsågod för det super intressanta inlägget, njut mina kära friends!

Putte vare, i ur och skur. Och idag var det de sistnämnda, skur alltså. Eller rättare sagt, skurar. Eller regn kan man ju också kalla det, vilket var konstant regn. Blött o kladdigt vare, men ett leende på läpparna fick man ha ändå. Vädret kan man ändå inte göra något åt. Mätta och belåtna knallade vi i vilket fall till Putte Camp efter en pizza. Resten av tiden användes väl.  

Dessutom slog tanken mig återigen, varför bloggar jag? Jo för att jag är grymt bra, ne nu skoja jag bara. Kul, a det kunde ha varit. Jag är varken någon
toppnoch brud som sitter o skriver om sitt glamorösa liv i storstaden eller så, samtidigt är jag ju inte någon överspänd blond brud som bara skämmer ut sig själv i någon halvdum videoblogg. Som sagt jag vet inte varför jag fortsätter skriva. Men jag trvs fan med att vara mig själv, visst jag är inte perfekt, jag är inte aaaas snygg eller så. Men jag vågar åtminstone säga vad jag tycker och står för det. Dessutom är jag mig själv, alltid. Det är det man tjänar på i längden, varför låtsas att jag är någon som egentligen inte stämmer in sen? Missbrukad tid. Jag bryr mig nog inte direkt vad andra tycker, eller det är klart det gör väl alla någon gång, men om man ska lyssna på alla folks åsikter så hittar man aldrig sig själv. Vilket jag tror att jag har gjort, jag vet vem jag är o oftast vet jag vad jag vill.  Nu blev blogginlägget som var menat som en liten checkout en lång jäkla novell, men shit the same, som sagt jag tvingar inte någon att läsa. För jag klarar mig ändå, haha. Avslutningsvis vill jag bara säga: 

 Fan vad jag trivs med livet!
&
Jag vet inte vart självförtroendet kom ifrån,
men en sak vet jag,
jag är mig själv och skiter i resten.

PIP

IMORGON, ooyääs! Då kör vi igång på riktigt, så sjukt taggat! Ikväll vänntar grillen, med trevligt sällskap o något gott i handen. I just say Putte i Parken. hela veckan ut!

Träning blir