Karlskoga festen


+

= MÅÅÅÅÅÅÅÅL skäääääääääääääh, fan vad rolig jag är, fast ne.

Jag tar det lugnt hela dan, hade hoppats på bättre väder men man akn inte få allt. Käk ikväll och sen väntar jobb 22:00. Kul, Karlskoga festen väntar, o med det kom jag på att jag och Sara hade pratat om att ta en fika idag, kanske skulle höra av mig till henne. Sen va det E henne har jag inte pratat med på huuuur länge som helst, förövrigt kanske Märtha kommer till veckan, gillagilllagilla!

Dax att sluta skriva innnan det spårar ut och blir ett dötrist inlägg, det räcker med trist.

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Div 3 dam, superettan, vm

Fotboll i vilket fall.

Träning först, helt okej. Men känner mig bara så sjukt trött o sliten, ska kanske bli bra för motivationen och fraförallt för kroppen med ett litet uppehåll. Dock tror jag inte att jag kommer kunna sitta still. En cahns för ljumskarna att vila lite också, känner att det är där jag är som allra tröttast, men jag vill inte lägga av så fort jag känner minsta lilla, så vad gör man kör på och hoppas att det inte blir värre. Ne jag ser det positivt, det blir nog bättre.

Drog vidare in till Degerfors där degerfors spelade 13 omgången och hade chans att gå upp i serieledning, vilket dom öven gjorde vinst med 1-0 och ett adjö till Bertilsson som nu gjorde sin sista match  i degerforströjan och går nu till alsvenska laget Kalmar. Ett lycka till för honom!

Nej nu måste jag vända ansiktet till tv rutan igen, har ju krypit ner i bunkern medans övriga familjen tittar uppe, matchen mellan Spanien o Portugal spelas ju för fullt dessutom missade jag precis målet, illa... 1-0 till Spanien i vilket fall. :)

Hadé!

Tänk först, handla sen.

Känner att det är ett måste att skriva om allt just nu. Vet inte vart det slutar men jag vet hur jag ska börja.

Acceptera någons val, gå vidare och göra det bästa utav situationen. Ibland måste man, även ifall man inte vill. Även mina val måste accpeteras. Alla gör misstag, men när man gör misstag får man även räkna med att ta följderna, återigen acceptera och gå vidare.

Samma sak med hur man ser ut, varför inte bara acceptera? Nu låter det som jag är helt nöjd med mig själv kanske, men så är inte fallet. Jag kan titta på någon annan och känna "fan vad mycket snyggare den där är". Men, så är läget, just to like. Man blir aldrig nöjd, det finns alltid något bättre. Sånna är vi människor. Vi jämför oss alltid med de som har det bättre, men varför inte se det åt andra hållet? Titta på alla de som har de sämre så upptäcker man ganska snart, vad sjukt bra man har det!

Jag tittar mig inte i spegeln och tänker fan vad snygg jag är, men varför klaga det gör ju inte saken bättre.

Det är som vissa människor, dom lyser av självförtroende. Men ibland så tror jag att det är bara på ytan, egentligen är det något helt annat. Visst, det är inget fel att tro på sig själv, ibland önskar jag att jag hade mer tro på mig själv, jag är istället gasnka självkritisk gräver ner mig själv när jag gör något dåligt. Det är inte heller ofta jag går av planen och tänker "fan vad bra jag var idag!" Det funkar inte så, vi alla är olika. Jag har alltid varit självkritisk när det gäller saker man kan tävla i och oftast bottnar det i att man kanske ställer för höga krav på sig själv. O visst det kanske jag gör, det är jag medveten om.

Egentligen blev det här inlägget något helt annat än vad jag hade tänkt mig, men jag börjar faktiskt bli trött på folk som hela tiden klagar på sig själva. Ibland får man helt enkelt som sagt, acceptera.

Det var allt!
/ J