säkerligen meningslöst

Nothing to lose, way not just go?

H e h e, jag måste knalla ut med hunden. Nu. Mitt huvud mår lite bättre efter några timmars sömn, faktiskt. För sen ska jag ringa min kära vän Jessica och dra vidare till kronhallen som inte längre finns. Hade något roligt på tungan men jag tror att jag råkade svälja det. Ett skämt alltså, ingen mat bit. För det ska sväljas nämligen.

Slänger in en bild från sillens 18 patrYY. En fågel viskade i mitt öra att det fattas bilder på min blogg. Fågeln får heta anonym.

hejdå antar jag
/J

-

It's not easy to find angels in hell.

Sover en stund. Sen väntar tvätt och sånt som kallas handla mat. Men imorgon är det fredag. Vilket gör mig förbannat glad. Dessutom var jag med på heöa goybollen i morse också, förutom 10min i början då jag körde spinning. Awesome duuudeeee!

Snurrar i min skalle

There is so much I want to say, so much I want to do.
but I cant find a word.

Det känns annorlunda varje dag, varje timme, varje minut. Vissa stunder är bättre andra sämre. Men jag antar, att det är såhär livet går till. Att lära sig att se det positiva i det negativa. Att våga leva, att våga chansa, för att vinna. "Viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora" var det någon smart snubbe som kläckte ur sig och det ligger nog faktiskt något i det.

all or nothing?
Nej, något är faktiskt bättre än inget.

Tack för mig,
hej!