hej hej sommar

3 fina poäng och ett antal minuter i spel som jag får vara helt okej nöjd med. Hem och vidare till kristinehamn med J. Bjöds på grillat hos Jockes syster och fick se det nya fina huset de köpt. Förlorade som vanligt på kort men J vann inte heller o tur va nog det annars hade jag inte fått hört annat ;) hihi

Jobbet avklarat, två dagar ledigt innan det är dags igen. Nu väntar duschen. Sen väntar mat. GÖTT

seeyaa

golf vare ja...

Tycker verkligen inte om att göra saker jag är dålig på. Men om man är nybörjare kan man ju inte vara annat än dålig antar jag. Da famillia tog sig alltså upp till golfbanan, inklusive hunden. Höll trotts allt uppe humöret i 6 hål, sen fick det räcka. En pizza på de och krypa ner hos en trött kille.
Gameday. Rött på. 14:00 kilsta välkomnar vi hertzöga.
Åker ner till Emma o släppr ut kaninerna.
seeyaa

Mumma!

Åkte hem o kröp ner hos J igår efter träningen. Fruktansvärt trött i benen och träningsvärken i baksidan är inte o tala om. Imorgon vankas match i rött. Eller tror mer på värmabänken, men man kan ju alltid hoppas på några minuter i spel.
Varit ner på stan med sällskap av Soffan och fixat banken. Bra tropp! Nu har satts nummer ett kommit ut ur ugnen med blåbärsmuffins. Mumma! Lite klytpotatis får hoppa emellan så kör jag in nästa sen. Perfa!
later