heyhooo

Satan i gatan

Ännu en dag men ungarna avklarade och endast en kvar. Haha, minst ett skratt per dag får man ju i vilket fall så även om dom är fruktansvärt jobbiga är det en hel del positivt med dom också. För roliga.

Hem från stora samhället, orkar inte vara ute. Så sjukt varmt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ingen träning idag ftersom att foten är helt fuckad från gårdagens match som är en historia för sig. Får ta den med en klackspark, typ.
Orkar inte skirva mer, så då gör ja inte det.

Bränd chey

great

Jobb igår, jobb idag. Var ute och körde lite bil, gick promenad med hunden och glassade i badenbaden stolen. Åkte o myste hos J och sen vidare till jobbet även idag. Dagarna går helt enkelt i ett och alldeles för bra väder för att sitta inne vid datorn. En snabb uppdatering nu.

Äter lite mat, fxar matsäck och åker till Arvika för att förhoppningsvis plocka hem 3 poäng.
seeýaa

back

Att vara bra betyder inte att man är bäst.

Orkade inte skriva något igår, så skriver idag istället. Tog i vilket falll hem tre dköna poäng på matchen mot Råda, dom var vi helt klart värda. Åkte o åt en glass på picasso, tännkte skriva tröståt, men de vore kanske lite dumt. Vi tog ju trotts allt hem hela potten och det får man försöka vara nöjd med.

Slut i huvudet slut i kroppen. Tar o blundar en stund innan det är dags för träning om några timmar. Ungarna tog kål på mig idag. Fotbollsskolan med 27 ungar födda 02-03 är ingen höjdare. Imorgon tar jag mig an 04-05 istället.

Seeyaa