hejsansvejsan

Här är jag igen, tilbaka. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och man möts ständigt av motgångar, , människor som på något vis försöker få ner en. Man får lära sig prioritera. Om vilka och vad man bör lägga ner energi på, de vill säga de som ger en energi tillbaka. Strunta i energitjuvarna. Någonstans där hitta rätt. Hitta det som får en att känna sig oslagbar, känna sig nöjd med sig själv. Tack vänner, tack häst, tack hjärtat. 
 

Aug. 24, 2013

tänkte bara tala om denna viktiga fakta att jag måla stackars barn idag. till smurgar. Inte särskilt vackert. men ändå aja. Girara natta och besöker den där Medina på de dära statt. får se om han bjuder på skumpa. Hejsvejs


underbara

Fina besökare. Ni är bättre än mig på att besöka denna fåordiga blogg. Vet inte riktigt i vilken del av livet jag ska börja. Ni har ju trots allt missat de senaste dagarna av mitt snurrande, händelserika liv (inronin flödar, lika mycket som fantasin). 
 
Jag, tillsammans med bästa mamma har i vilket fall plockat en korg full i kantareller. Har ridit häst. Spelat match-fått skavsår-gjort mål-fått motivation-blivit glad. Kanske även ska tilläggas att jag var tillbaka i div 5 och Bråtentröjan. Underbart roligt! 
 
har förövrigt tömt garderoben på kläder jag inte använder slasch inte kan ha. Måste fyllas på igen. Lön på fredag. Plånkan tackar så hjärligt för det tillskottet. På återseende!