sommar sol

Att blogga från appen förstör inläggen. Trist kan tyckas men ändå ganska enkelt ornat.
 
Känner mig mörbultad i hela kroppen och blir påmind av åkturen igår. Den satt sina spår skulle man väl kunna säga. 100barre, lite drygt sådär.
Idag är drt fotboll på schemat, kolla då villsäga. Immetorp ska ge Strömtorp en match var väl då tanken. SEN mina vänner, vankas de fest. Men den kan jag inte gå på för mitt liv kretsar runt jobb, kvällsjobb. Glad ändå

Jul. 26, 2013

Idag besökte vi Red Brick med trevligt sällskap. Slapp både flugor i vattnet, brända pommes och dålig service, ger alltså reddan ca gurka 10stjärnor om man nu skall jämföra med Jensen's. Visserligen kanske de inte är så svåra att slå, men ändå värt att nämnas.

Har även hunnit med att käka grus då häst bestämde sig för att inte riktigt kunna bete sig. 1-0 till henne. Upp igen, busade vidare-satt kvar 1-1. Fick henne att bete sig och dessutom hoppa bana med bra framåtbjudning och bra språng. Tror jag vann matchen tillslut.

Nu natten. Tack för det.

Jul. 23, 2013

Ätit mat med familj. Plus Hippe. Raggmunk och fläsk. Tack sa magen.

Idag ledig. Och idag hjärtats födelsedag Enligt han själv inget att fira men har beatämt mig för att han inte ska få bestämma de själv. Inte det här året i vilket fall. Annars då, jo tackar som frågar. Är inte helt sådär friskus. Börjar kanske få lite mer svar på livet. Ska kolla upp det var väl då tanken. Återkommer.

Rambo gräver sig genom golvet och jag tittar på. det går inte så bra för grabben.