Sälen helg

Imorgon alltså. Sälen alltså. Ska käka lite snö. Ne ska försöka stå upp är väl tanken. Försöka hålla humöret uppe och lämna den där tjuråsnan hemma. Lycka till med det när de är dags att käka snö.

Först ska de plockas frukt. Säger ännu en gång hej till de där maxi. Lära sig lite nytt är aldrig fel. Tack till livet. Det enda som egentligen saknas är den där bollen, vill så gärna sparka på den igen. Helst nyss, helst igår. Snartsnartsnart 140226

Vet inte riktigt vad jag ska uppdatera er mer. Har trots allt ett leende på läpparna , just nu, för tillfället. Positiva besked hos Jerry gör att smilbanden ännu enklare tar sig uppåt. Äntligen få tillbaka de där kilona som rasat iväg, de där man inte vill tappa. Dags att ta sig tillbaka. Tack då livet, tack för den möjligheten.
Saknar den här krabaten lite. Han är fin

Hej du sena måndagskväll

Ibland tar livet en dit man inte riktigt räknat med. Men man får helt enkelt lära sig att leva efter spelats regler, livets regler och dessutom försöka göra det bästa av situationen. Vänner är det finaste man kan ha med sig i bagaget. 
De vänner som får en att skratta. Precis just såhär, de vännerna mina kära bloggläsare ska man vara väldigt rädd om. De kommer nämligen alltid finnas där.