140131

Den där häst skötte sig finfint. Utvecklande, motiverande och framförallt väldigt, väldigt roligt! 

Umgåtts lite med den där Angelica. Ätit en sånär oförskämt god pizza som man faktiskt emellanåt kan få trycka i sig. De är vi värda. Intalar mig själv det åtminstone.

Klockan tickar sakta mot 23, sovdags denna fredag då jobb väntar 07:00 imorgon. Kära maxi vi möts igen. Försöker vara duktig och genomföra de där Jerry övningarna och hoppas på resultat på söndag. Har sagt det förut och kan nu säga det med hopp i rösten. Jag ska bli bra! 👊


Titel

Mitt senaste inlägg ville tydligen inte vara med. Trist kan tyckas. Blev plötsligt väldigt omotiverad på att skriva ett nytt. Men här får ni ändå, mina vänner, några rader och ett bevis på att jag lever.
 
Är nu ännu en gång lite rödare i håret. Denna gång dock lite ombre liknande. Nöjd som attan som vanligt nu på senaste tiden.
 
Annars då, träffat en Jerry och hoppas nu på att komma tillbaka till fotbollen och aldrig mer komma tillbaka till rehab. Inte på det här viset åtminstone. Håller tummarna och hoppas på det bästa. Mycket bra att se fram emot! 

Imorgon ska vi hoppa hinder, jag o häst. 👌

Hej du nya vecka

Jobbhelg. Men har ändå hunnit med så där mycket bra saker så jobbet glömts bort. Precis sådär som de ska vara.

Hunnit rida damp, som häll sig i skinnet. Inget huvud ner på den damen, då är jag garanterat nere på backen inom en snar framtid. Var även iväg med hjärtat och åt lite gott på Gastro. De va vi värda :)

En bra vecka på ingång. Hoppas på de bästa