1a advent

Personalfest igår alltså. En bra sådan. Idag är de en såndär göra-ingenting-dagen-efter-dag. De är vi värda kan man tycka. Ska åka och klappa häst med Helena. Frisk luft är bra.

Tog fingrarna ur i fredags och fyllde fönstrena med lite julblommor. Var dags för det. Kul när lite kan göra mycket i ett rum. Som den här jag planterade om i, så fin "kruka". 

Ha en bra söndag!

Morötter till hest

Idag är egentligen en såndär dag som varit bra. Hästen hoppade så fint så fint, trots att hon till en början var lite väl övertaggad. Men så rolig att rida att jag inte kan hålla mig för skratt eller ta henne helt seriöst när hon hoppar och skuttar. Den där fina underbara hästen!

Blivit bjuden på mat av bästa Angelica också, o de där med mat tackar man ju inte nej till. Imorgon vankas personalfest och årets första julbord. Kan nog bli bra!


Vinterfin häst

Nu är häst redo för ridhuset, hick fortare än vad vi vågat hoppats på. Halsen fick räcka. Jag menar, man behöver ju inte utmana ödet mer än nödvändigt. Imorgon ska hoppas hinder, så kul!

Tänkte även visa två av gårdagens inköp. Två små söta renar som fick följa med hem. Det fanns tre kvar igår, idag hade mamma köpt den sista för att ge mig i julklapp. Tanken var ju god i vilket fall och samma smak har vi tydligen också.