Lika kass som bilden

Ni vet när huvudet vill så mycket mer än kroppen. Ni vet den där känslan av att man egentligen kan bättre, egentligen brukar ta den där extra löpningen. Ni vet  när man inge kan göra sig själv rättvis. Finner inte ord över hur frustrerad det gör mig. När det är just sådär, att huvudet vill mer än kroppen. Hatar dig ibland klena jävla kropp, imorgon ska du få smaka på gym. Men okej, ska undvika ben, för nästa helg ska det fan sparkas 90min. 

Morotskaka

En fredag avklarad. En fredag slängandes med ett helsike massa bananer. Trots att 11h på jobbet avverkades pallrade jag mig iväg till de där gymet för lite discofredag med laget. Att det alltid ska vara de där med att få fingrarna ur och ta sig till gymet och inte själva träningen som är det jobbigaste. Ni vet, den mår man enbart bra utav. Livet blir helt enkelt så mycket lättare med den, den där träningen.

Imorgon väntar match om kroppen vill hålla för det. Återstår att se när den där ljumsken inte riktigt vill som jag vill. 
förövrigt: gårdagens bak till mamma. MOROTSKAKA. Skulle nog kunna sträcka ut hakan o säga att den är bland de gooooestö. 

De dör effektiva dagarna

En såndär dag som gått i ett. En bra dag, trots att sista timmarna spenderades på jobbet. Inte för att det är fy skam, men finns ju bra mycket roligare saker att hitta på. 

Ridit häst. Fina fina damp häst. Gått med hund med sällskap av en bra vän. Hunnit med det där gymet med en annan fin vän. Dessutom hunnit åka tur o retur till Örebro. Kan nog med gott samvete sjunka ner i soffan nu och imorgon ta emot min efterlängtade HELT lediga dag. Tacka vettja de! 
Gosekorv