Grattis Emma/utklädnad/fira att soffan är hemma fest

Att jag idag återigen fick ta fram mina finslipade sykunskaper. Förra helgen sydde jag alltså ihop favvobrallsen. Idag var det halloweenoutfiten som skulle fixas till. Fotbollsstrumporna på och snart klar för avfärd. Funderande ännu en gång på varför jag inte fick det där MVGt i syslöjd. Mina stygn idag var VÄRLDSKLASS. Men efter lite betänketid kom jag fram till följande. 
1. Vi skulle sy kläder. Alla sydde då pyjamasbyxor, tröjor osv. Ja, med andra ord kläder. Vad jag sydde? En mantel till hunden.
2. Stickning stod på schemat. Bestämde mig för att sticka en halsduk. Vad de blev? En grytlapp. En grytlapp som farmor eller dylikt troligtvis fick i julklapp. Den va nog fin. 
Dagens stygn:
Dagens kompanjon:

En såndär dille ni vet

En hektisk vecka på jobbet. Tror man inte de bor folk i vår lilla håla kan man ju pallra sig till Ica på fredagar, alla är nämligen där och ni mina vänner är givetvis välkomna. 
Men nog om jobb, trots att de blev några extra timmar imorgon. Ikväll blev de lite baconinlindadlax, jag menar bacon+lax, Kan det ens bli dåligt. Ne juste.


Ni kan kalla mig BÖLT (Bolt på kgamål)

En skulle kunna tro att min blogg blivit någon springblogg. Men om jag har förstått det hela rätt ska man ju trots allt skriva om vad man gör. Just nu ligger jag utslagen på hallgolvet. Kom inte riktigt längre. Fick en cp idé och ökade upp i näst sista backen som om de vore de sista jag gjorde. Det var dock inte de sista utan hade ju trots allt en backe till kvar. Men de gick och leendet blir extra stort när det är sådär jävla kul att överbevisa sig själv. Älskar det. Älskar att jag klarar mer än vad jag tror. Har den här sommaren kommit så mycket längre med mig själv. Men med världens bästa familj och vänner runt omkring mig så blir det lite av en barnlek. Så tack till er!
Juste. Mötte ni någon med en mössa rakt upp i luften som lät som en brälja och flåsade som en hest trots att de knappt gick framåt vare bara jag med mina nycklar i fickan. Kram

Bokstavligen talat golvad. Hehe. Ne de va inte kul.