När man tror att man är stark, o så va man inte dä

Att ställa klocka för att träna. Vem försöker jag ens lura? vem är jag ens? Men jag gjorde de i alla fall. Lämnade min kära vän sängen o avverkade ett pisspass på gymet. Att det alltså blev ett pisspass o de kändes som huvudet ville mer än kroppen är ju en annan femma. Men ändå, all träning som blir av är bättre än ingen träning alls. Får trösta mig med dom orden o försöka överleva de här sista timmarna på jobbet. Kommer garanterat gå. Kickstartade iaf min dag med den här så fint upplagda instagramfrukosten. Eller för de första är den inte fint upplagd o för de andra fick inte ens instagram ta del av den. Men ändå här är den, kickas frukosten Wiiiiooollaaaaaa:

Lycka som uppstår när man skalar perfekta ägg

Att börja dagen med en såndär sovmorgon. De du livet, de kan man nog inte riktigt få nog av. En promenad i solen, skola och avsluta den på en lerig jävla fotbollsplan. Kan nog ta priset för att jag va skitigast i lördagens match o va nog topp tre idag med. Men vad gör väl egentligen de? Lätt hänt när man ligger mer än vad man står upp. 
Förövrigt, blev lite sådär extra glad idag när äggen blev perfekta. Dessutom följde inget ägg med när jag skala dom. Hur lycklig blir man inte av sånt egentligen? Fan, skulle ha köpt en triss


Svartafaran

När man lever life lite sådär lagomnt mycket. En match kvar. Vet inte riktigt vad jag ska göra med all min tid under uppehållet. Jobba, ja en får ju jobba för då kan en inte dricka lika mycket sprit. De är bra. Jag va inte sådär grav allvarlig nu dock, men någon slags liten sanning ligger det ändå i det trots allt. 
Idag är det nog ändå en rätt bra söndag ändå. Har inte riktigt bestämt mig. Men eftersom att den trots allt är slut nu för jag väl dra den slutsatsen, jag menar, vi hade ju iaf tur med vädret. Ha de!