När de känns enkelt, då du livet

Jobbat. Tränat. Lagat mat. Bra söndag, pigg söndag. Äntligen kändes kroppen lite med på noterna igen. När de känns lite enklare på gymet, när de liksom känns som man skulle kunna köra tyngre än vad man gör. All mat jag tryckt i mig senaste veckorna kanske har börjat gett lite resultaten. En kan ju hoppas, de vore ju liksom fan annars. 
En bra träningsvecka framför mig. Äntligen dags att inte missa ett fotbollspass. Kan inte va annat än glad då. 5 av 8 dagar kvar på jobbet, nej inte ens det tar bort humöret.


Tack då nyktra lördag

Jag vet inte vad som hände. Kanske fortfarande är i chock. Kanske möjligtvis har hittat tillbaka karaktären som så länge varit borta. Men vet ni, för en gångs skull känner jag att jag inte missar något. Känner mig helt okej med att endast ha druckit vatten. Att umgås med familjen var inte tråkigt någonstans. Med dem kan man liksom skratta det där lilla extra, för de vet redan hur tappad man är och att man är tappad kan man liksom skylla över på dåliga gener som ingen av dom vill känna till.
Hur jag avslutade min lördag med en mage full i god mat? Men en löprunda-i motvind från helvete. Godnatt


Igår.

En nykter fredag. En bra fredag. En nykter helg. En bra helg. Behöver det. Invigde fredagsmyset med mannen i mitt liv. Det mina vänner är inte alls fyskam. Fyskam fredag var det liksom inte överhuvudtaget, det ni.