Check

Checkat av jobbet. Checkat av den där förbannade engelskaboken. Checkat av matlagning. Då kan en ta mä fasen va lite nöjd en stund och krypa ner i sängen med gött samvete.

Efter att ha pillat i mig någon form av Thaimat ett antal dagar i matlådor va det dags att komma tillbaka på banan. Tillbaka till husmanskost och tillbaka till trygghetszonen. Köttfärslimpa med potatis på meny. Hallelulja vetja, livet löser sig.

Kabäm

Hest

Inte klappat häst på hela helgen. De suger ju . Jobbar sådär så det hackar sönder hela dagen imorrn så hinner inte ens klappa häst då heller. Fan ta de. Fan ta de där såkallade vardagslivet när man inte ens hinner med sin vardag(??). Så mycket man vill göra med alldeles för lite tid. Det är tydligen det som kallas vardag, o hörreduru vardag, ibland gillar jag dig inte alls.

Världens bästa hästjävel 💕

Äta bör man

Jobbhelg ni vet. Då bor en bland di där bananera. En måste ju dock äta bort emellan o idag lyxa vi tere med lite Gastro eftersom Carre har fyllt år. Kistan är fylld och dags att inta sängen. Snart helgen klar, snart en ny bättre vecka.

En oxe bara sådär