Juste

Köpte ju nya pjucks att springa runt med i sommar. Rätt snabba ändå om jag får säga det själv, o det får jag ju.

Tisdag hörrni

Gick alltså på gräs förra veckan. Igår fick vi gå tillbaka till de där konstigagräset. Konstgräs. Trött på dig nu. Lite lagomnt trött på snö också för den delen, den där snön som gör att vi inte kan lira på riktigt gräs och jag där med inte kan använda mina nya pjucks. Sucks. Nåja, hoppas på lite sol så blir det förhoppningsvis match på kilsta på lördag. 


Idag en ledig tisdag. En ledig tisdag med start i stallet. Kan faktiskt inte tänka mig en bättre start när jag tänker efter. 

En ledig helg

Söndag. Tvättid 06:30, kicka igång en ledig söndag på bästa vis(?) Nej inte riktigt va, men ska man försöka få ihop de där såkallade livet ibland får man snickra ihop det med tvättid 06:30 en ledig söndag, egentligen är det ju inte värre än så.

Inte värre än så när man har hunnit med både häst och hänga med världens bästa rävar under samma helg. Hoppla häst två dagar i rad. Bra för själen. Ibland är set tydligen bra att ta det lugnt också. Vet inte riktigt det jag men funderar på att försöka mig på det idag. Men, endast i funderingsfasen så vi får välla se hure blir med den saken sörrni!

Igår åt jag förövrigt burgare. DYNGgo burgare. Burgare från woody's. Är magen glad är människan glad. Det har du så förbannat rätt i du Gustav.