Äntligen häst

Äntligen frisknat till sådär pass mycket för att rida häst. Tog väl helt enkelt vara på den lediga dagen och red båda två. Om de va gött för själen? De kan ni tamefan hoppa upp o sätta er på. Sandina fick sig en tur på banan och Sia en tur ut. Alla nöjda o glada.


Så en promenad med Mickan och Yaya var inte heller fyskam. Det gäller som sagt att ta vara på de där lediga dagarna man inte har ett överskott av. Såååå nu då? Matchanalysera sig själv var ju åtminstone något man kunde skratta åt. I vilket fall när resten av laget gör statistik på hur många gånger man låg ner. Nåja, alla kan ju inte vara bolldrillare. Något måste ju bli lerigast också. 

O så komma hem till honom. Maten på gång o tvätten hängd. Om jag är bortskämd? Bara förnamnet.

.

När inte cupen gick hela vägen är det tur att rävarna styr upp en förjävla bra lagfest istället. Att jag sen sov bort söndagen med en magsjuka härjandes efter att ha knallat hem bra mycket tidigare än i vanliga fall är ju en annan femma. Så, idag är det jag och Ivan. En bra mycket bättre känsla i kroppen idag åtminstone och tänkte försöka hålla mig något mer vaken. 


Annars då? Klickat hem lite smått o gott inför Thailand. Försöker inse att det snart bara återstår tvp veckor på svensk mark. Det går för fort nu vänner. 

Nåväl. En andra plats i cupen och prispengarna räckte till deg. Inte fyskam!

Varannan damernas

Klara för semi efter två matcher smakar ju rätt gött hörrni. Vinst i första med 2-1 och andra 5-0, lägg där på att man lyckades peta in ett i vardera är ju inte dirket tråkigt, som ni kanske förstår. En match kvar i gruppen. Sen laddar vi om för semi!