Hoppa hest

Igår var det dags att hoppa lite häst igen. Lydnandträning på schemat. Inte ett favoritämne hos Sandi kanske men ack så viktigt. Även ifall saker och ting inte blir perfekt så är saker och ting så bra mycket bättre. När man känner att det går åt rätt håll och hon faktiskt lyssnar på vad man ber henne om mitt i allt de där uppskruvade huvet. Tur jag har Abba som dessutom

Kan påminna mig lite extra om vad man ska göra och känner att det hjälper. Så jäkla kul att vara igång mer ordentlig med hoppningen och känna att det börjar släppa och komma tillbaka mer där man var (från mitt håll, inte hästens). Det är då det blir kul, när man känner att det går framåt. 

Bild från de där gamla arkivet.

3-1

Det blev som jag tänkte och även som jag uttryckte det till tidningen. Igår tre nya poäng och givetvis fantastiskt skönt att gå på break som serieledare. Vi får se vad hösten erbjuder och hur långt det hela bär helt enkelt. Så 3-1 borta mot

ÖSK söder, som att det inte redan va nog skönt så va det även mot Örebro, ska inte sticka under stol med att det är extra skönt då.

OBS

Kan inte rikitigt låta bli att tycka att den här lappen i tvättstugan är rätt fnissig. Att den dessutom har eskalerat totalt gör inte det hela ett dugg tråkigare. Det är alltså uppe i hela 8 gånger nu. Och hotet om "hoppas du bryter benen" är tilltaget för att visa allvaret. Vad jag gjorde? Fnissade åt lappen och tvättade mina kläder. Det gick bra, behövde varken städa efter någon annan eller gå hem. Skönt. Då slapp jag skriva en såndär arg lapp och helt enkelt bara fortsätta fnissa åt andras problem.