✔️

Årets krönika till fotbollsbilagan CHECK. Enda positiva med att vara sjuk att få den rackaren klar. Det här med att stå över både häst och fotboll är inte min starka sida. När det dessutom vankades hoppning blir man ännu mer deprimerad. Nåväl, bli av med febern först så ska en väl vara på benen sen. På bena och redo för ny match till helgen och mer höst. Livet på en pinne ändå.


Skriva krönika mood 👋🏽

Hälga

En helg. En häst. Två matcher. 180min i benen. Det ni, det är en ledig helg helt i min smak. Har dessutom lagat lite gött käk o ätit minst lika mycket. Rätt bra helg med andra ord. Redo för att kicka igång en ny vecka imorgon. En ny vecka med både häst och boll. Vardag, nu kör vi! 


Tillbaka i den där verkligheten

Hemmaplan. De rullar på. Det är vardag. Det är inte ens fyskam. Har en såndär hög igen, borde göra hög. En sån som ingår i vardagen. Den där vardagen som bara tuffar på. Man hinner liksom inte tänka sådär överdrivet mycket. Saker som är kul med vardag? Ledig helg! Ledig helg som innehåller både fotboll och häst. Överdrivet bra egentligen. Slog väl till med en 1-6 vinst igår, ett gött sätt att kicka igång träningsmatcherna för egen  del på.

Så idag? Häst+vän. Häst med Emma, två flugor i en smäll. 

En annan lunchvy 💁🏽