Tiden springer

Okej. Så endast två hela dagar kvar på hemmaplan. Plugg. Inget mer jobb. Försöka hinna träffa de Där vännerna man inte hunnit med än. Det är tufft att vara på hemmaplan, de är ibland tufft att vara på bortaplan. Men tack 2018 för alla nya minnen, alla nya människor, alla nya möjligheter.  Du var bajs som tog mitt korsband, men utöver de jävligt bra. 2019. Vi ses imöra. 
Förövrigt, Ola lyckades häromdagen få mig att fastna på bild utan dubbelhaka. De ni. Här har ni en:
(null)

Födelsedagskalajs

Igår träffa endel av släkten. Äta lite för mycket mat och lite för mycket fika. Idag spendera födelsedagen på jobbet för att avsluta med löpning på gymmet. Tur en körde spinning igår så kanske man närmade sig plus minus noll lite extra. Om inte annat så finns de numera kanske lite mer att bygga av, värre än så äre ju inte. 5 dagar kvar på hemmaplan. Det går för fort nu. 
(null)

Igår var de juldag

Juldag igår. Hemvändarkväll och umgås med några favoriter. Idag borde ha inneburit bakfylla. Men de kanske kommer efter 24. Vi får se om ett par dagar. Fördelar med att inte bli bakfull är att man kan träna och äta sushi med en vän. Bara det gör ju dagen efter rätt värd. Igår va kul. Idag va kul. En vecka kvar i skogen. Halvtid. Imorgon plugga. Imorgon spinningpass med ajjan. Det blir nog bra de! 
(null)

(null)