06:30

Frågar nästan mig själv vem jag gått o blivit när man ställer klockan o går upp o tvättar 06:30. Skriker lite väl mycket carpe diem över det hela. Nåja. Överlevt hittills och nu är ju trots allt det värsta över. Nu har man liksom satt kula i rullning. Så pass mycket rullning att bannanpannkakorna kittlar i kistan och anatomi boken är framplockad. Lite plugg innan det är dags att ge sig på lite träning igen med förhoppning att det ska funka. Sen väntar häst och vädret bjuder på sol. Nå, de ska nog bli en bra söndag av det här ändå! 
(null)

Okej lördag

Löpning. Snurrig i skallen. Frustrerad. Egentligen borde det räcka så. Men när kroppen inte funkar. Så jävla förbannat duktig på att vända på det - till att det är mitt egna fel. MITT FEL. Ni hör ju själva hur det låter, som om jag skulle kunna rå för att blodtrycket helt plötsligt fått för sig att vara lågt och där med snurrar det i skallen. Lyckas ändå på något sätt intala mig själv att det kanske, kanske,kanske  skulle gått o sprungit en gång till. Trots att jag på sista rundan börja få svårt att se mina egna skor. Men just den där känslan att efter 10min känna sig hyfsat normal igen. Myglade jag nu? Borde jag sprungit? Borde jag gå ut o springa det jag missa? Vem är jag ens. O varför blev jag en sån där rackare som intalar mig själv en massa skit. Gerej. Gerej pronto Tropp.
(null)

Sådärja 23e

Lön o fredag. Vilket jävla trevligt kalajs. Påtal om kalas. Dags att svira om för smörgåstårte fredag när Gertrud bjuder in till födelsedagskalas. Helt okej avslut på en fredag som baske mä innehållit allt. Jobb, besök på lasarettet o provtagning och skola. Nåja, en ganska vanlig dag ändå, om man bortser från lasarettet. Där hänger man ju som tur är inte jämt.  (null)
En fin hund från en ledigare dag. ❣️