180227

Efter att ha ridit häst både söndag och igår innan skolan blir det idag en dag ledigt från det. Sparkat lite boll på fm på gamla skolan och nu väntar frisörstolen. Frisörstolen och plugg. Förena nytta med nöje helt enkelt. En får ju inte va dum (något en jobbar på endel).
Från söndagens pulsande i snön.

06:30

Frågar nästan mig själv vem jag gått o blivit när man ställer klockan o går upp o tvättar 06:30. Skriker lite väl mycket carpe diem över det hela. Nåja. Överlevt hittills och nu är ju trots allt det värsta över. Nu har man liksom satt kula i rullning. Så pass mycket rullning att bannanpannkakorna kittlar i kistan och anatomi boken är framplockad. Lite plugg innan det är dags att ge sig på lite träning igen med förhoppning att det ska funka. Sen väntar häst och vädret bjuder på sol. Nå, de ska nog bli en bra söndag av det här ändå! 
(null)

Sådärja 23e

Lön o fredag. Vilket jävla trevligt kalajs. Påtal om kalas. Dags att svira om för smörgåstårte fredag när Gertrud bjuder in till födelsedagskalas. Helt okej avslut på en fredag som baske mä innehållit allt. Jobb, besök på lasarettet o provtagning och skola. Nåja, en ganska vanlig dag ändå, om man bortser från lasarettet. Där hänger man ju som tur är inte jämt.  (null)
En fin hund från en ledigare dag. ❣️