Två trappsteg

Idag fick jag äntligen svettas lite. Vips så va man på bättre humör. Det behövde nog både jag o stackars Nickeboy som får stå ut med mä. Nåväl, så synd om honom är det faktiskt inte. Hur som haver så fick jag trampa på en cykel i cirka gurka 20min idag. Var väl inte det roligaste jag gjort o sadeln gav mig skavsår i arslet. Tacka vetja löpband. Men du löpband, vi ses förhoppningsvis imorgon om allt går vägen.  (null)
En glad gammelskrutt får gårdagens promenad 🐶


Fotbollshelg

Vad som skulle ha varit en hel helg slutade med troligen en liten hjärnskakning i finalen igår. Vinst av varannan damernas blev det trots allt som plåster på såren. Hann ju dessutom uträtta ett mål innan olyckan va framme så får väl se det som att jag redan hade gjort mitt. Idag drog dessutom gänget till Krillhöla o vann hallvärmländskan också. KINGS. Inte direkt oväntat. Ny vecka imorgon och förhoppningsvis på benen ordentligt snart igen. Inte direkt orolig över det.
(null)

Tjurigt sto

Igår var det en tjurig sandi. Pigg på hinder men allt där i mellan va lite jobbigt för damen. Nåja, för mig handlar det om att ha kul. O det hade jag trots att damen inte riktigt va på humör. Lite ringrostiga båda två efter lite uppehåll från träning.
(null)