Sommarlov ☀️💛

Sista tentan CHECK. Firar in det med tvättstuga på morgonkvisten och lite hemtentaskrivande. Fuskade o fira in sommarlovet redan igår med tanke på att mina fina klassisar åker hem över sommaren. Har mycket o tacka de två filurerna för. Om vi ses till hösten eller ej återstår att se, åtminstone om vi ses i skolbänken eller ej. Men nu ska jag njuta några dagar. Åtminstone till veckan, sen väntar jobb! 
(null)

(null)

Fotboll för hela slanten

Idag skriver vi sista tentan. Hur skönt??! Livets goda. Sen väntar jobb för hela faderuttan. Åtminstone fram till semester och operation. Förhoppningsvis mer information om det sistnämnda under veckan.

Annars då, i måndags hängde jag med 06orna på match. Derbyvinst mot Degerfors. Nu ska man ju dock inte inte räkna de där målen. Men det gjorde tjejerna bra utan ens hjälp. Hur som haver har man kul, o kul har man när man vinner.
Igår körde jag första träningen med 02. Nya utmaningar och kul att testa på att "stå på andra sidan linjen". Förövrigt, 15min avklarade på bandet. Den där rehaben går sakta med säkert framåt. Kanske blir en bra vecka. 
(null)

Söndag

Morsans dag alltså. En lunch och ett par ridbyxor rikare. De va hon värd. Egentligen alla dagar i veckan men hur i allsingdar skulle hon hinna använda alla de brallorna då. Dessutom räcker inte riktigt studentplånkan till det. 

Även hunnit med att träffa Virran. Käkat ytterligare lite mat. Även joggat 5min på löpbandet. Imorgon väntar 10 hela minuter. Inte så pjåkig söndag ändå.
Gårdagens målskyttar i 5-0 vinsten 🙌🏽