Morgonträning for the win

Så det här med att sitta i skolan o plugga hela eftermiddagarna och det är mörkt när man är klar. Satfläsk va värt det är då att ställa klockan lite tidigare och kötta morgonträning istället för att spara den till efter. Igår kändes dessutom intervallerna något bättre än senast. Den där konditionen behövde kanske bara kickas igång. Troligtvis jävligt långt kvar innan jag kommer vara nöjd på den fronten. Eller när jag tänker efter så tucker jag alltid att den kan bli bättre. Men det hör nog till när man alltid pressar sig lite extra. Idag var det rehab på schemat. Även den går dock framåt och det märks verkligen skillnad! Förjävla gött helt enkelt.

Imorgon sista dagen i skolan innan vi går på långhelg. En redovisning att avverka. Sen ni, sen tar vi hälja. 
(null)

Bra helg

Efter en bra helg som spenderats med de där gänget den basgruppen är man trots allt ganska laddad för en ny vecka. Kickade igång med en vilodag, plugg och matlådor. Imorrn väntar kondition. Ska tydligen försöka få tillbaka den rackaren var tanken. 
(null)

Titt vilket söndagslyx en hade igår.

Vin + tapas

Godkänd i polisens roll i samhället. Första kursen där med överstökad. Idag examination del 1 i kriminologi. Drog till med ett fett G där med. Om fredagen kändes bra? Så bra att de blev tapas o vin som utlovat. Dä ni. Imorrn inspark. Imorgon en ny flaska vin. 
(null)
(null)